Laser graveermachine

Laser graveermachine: welke mogelijkheden heeft u?

Wat voor soort materiaal u ook bewerkt met een laser graveermachine, het levert uw bedrijf altijd voordelen op. Een laser machine is een investering die zichzelf snel terugverdiend.
Bekijk ons aanbod laser graveermachines en ontdekt de eindeloze mogelijkheden.

Laser graveermachine: wat kunt u ermee?

Een laser graveermachine aanschaffen is misschien niet iets dat direct bij u opkomt als ondernemer. Toch kan zo’n machine ontzettend waardevol zijn voor uw bedrijf. U kunt een laser graveermachine namelijk inzetten voor de presentatie van uw onderneming of het graveren van producten met uw logo, die u eventueel weer als dienst verkoopt aan uw doelgroep. U kunt de machine bijvoorbeeld gebruiken voor het bewerken van talloze materialen. De machine is namelijk multi-inzetbaar en komt daarmee uw bedrijf zeker ten goede.

Wij leveren laser graveermachines tegen een scherpe prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van lasermachines die uitgerust zijn met krachtige 60-, 90-, 100- en zelfs 150 Watt CO2 lasers. Daarmee kunt u niet alleen materialen super nauwkeurig graveren, maar ook materialen met een dikte tot maar liefst 22mm snijden.

Alle voordelen op een rij

Een laser graveermachine kopen levert uw bedrijf ongetwijfeld voordelen op. Van welke voordelen u profiteert bij het kopen van een lasermachine? Wij hebben een aantal voordelen voor u op een rij gezet:

  • U presenteert uw bedrijf op originele wijze aan een breder publiek;
  • U kunt uw eigen producten graveren met unieke tekst en/of afbeeldingen;
  • U hoeft het bedrukken niet meer uit te besteden aan een externe partij;
  • U kunt er talloze materialen mee bewerken.

Diverse soorten en maten

Twijfelt u over de aanschaf van een laser graveermachine? Overweeg dan eens de vele mogelijkheden die een laser graveermachine met zich meebrengt. U kunt bijvoorbeeld uw eigen naamplaatjes of naamborden voorzien van uw logo of bedrijfsnaam, op (bijna) ieder denkbaar voorwerp van willekeurige materialen. Elke keer dat mensen in aanraking komen met uw producten, worden ze herinnerd aan uw bedrijf. Dat komt uw naamsbekendheid zeker ten goede.

Direct bestellen; inclusief service

Bij GV Laser bent u altijd verzekerd van hoogwaardige, kwalitatieve machines. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u in de aanbieding hebben? Kijk bij ons uitgebreide assortiment en maak uw keuze. Bestellen kan gemakkelijk online. Heeft u vragen over onze producten en/of dienstverlening of kunt u wel een goed advies gebruiken? Neemt u gerust contact met ons op. Wij staan met veel plezier voor u klaar. Telefonisch kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze vakkundige adviseurs. Zij zijn te bereiken op: 030 – 307 4010 of via de chat, rechts onderin beeld.

GV laser graveermachines: ongeacht of u net een onderneming aan het starten bent of dat u uw productie wilt versnellen. Hoogwaardige componenten garanderen minimaal onderhoud.

Laat niets u meer tegenhouden om een kijkje te nemen bij ons aanbod van laser graveermachines. Er zit altijd een model tussen dat van meerwaarde is voor uw bedrijf, en waarmee veel winst te behalen valt.

Voorbeelden

Onze machines

Bij een laser graveermachine wordt de laserstraal met de grootste nauwkeurigheid door middel van spiegels geprojecteerd op het te bewerken oppervlak. De twee vrij beweegbare assen positioneren de laserstraal op het object. Door het vermogen van de laser te regelen kan het meer of minder materiaal verwijderen van het materiaal. Dit is precies wat er gebeurt bij het graveren met een laser. De laser software analyseert een foto of logo en stuurt vervolgens de laser aan. De software zorgt er voor dat het contrast van de foto wordt behouden door met grote snelheid en nauwkeurigheid de lasersterkte aan te sturen. Dit resulteert in een ‘fotorealistische’ weergave op bijna ieder denkbaar materiaal.

Bekijk ons assortiment

Klantervaringen

“Zeer professioneel bedrijf, leverde ons een uitstekende machine met een goede nazorg. Wanneer je ook belt of appt, de service wordt instant geleverd (oa. mbv. TeamViewer). Verder houdt men goed rekening met je budget, kennisniveau en ambities. Daarnaast geeft Geert ook superleuke tips om de mogelijkheden van je machine verder te ontdekken. Klanttevredenheid is hier kennelijk niet voldoende, men streeft naar fans. Ik ben een fan van GV Laser.”

Henk-Jan Kolman

“ Wij hebben de machine nu een jaar en zowel het aankoopadvies, de installatie en de ondersteuning het afgelopen jaar zijn wij zeer tevreden over. ”

Herman van den Berg Allicht electrotechniek

“Goede machine, werkt perfect, en bij eventuele storingen een snelle reactie en service tot het weer werkt! 👍”

Janneke van der Leest