Lasersnijden: de basis

Hoe werkt een lasersnijmachine

Gedurende het graveren met een laser, wordt de oppervlakte van het material gesmolten en verdampt door de hitte die wordt gegenereerd door de laserstraal. Doordat de toplaag wordt verwijderd is het materiaal nu gegraveerd. Het lasersnijden van materiaal is ook mogelijk. De laserstraal brandt zich dan een weg door het materiaal voor perfecte sneden in de juiste maten.

Lasersnijmachines bekijken

Voordeel 1

Werken met uiteenlopende materialen

Voordeel 1: Graveren met laser is ongelooflijk veelzijdig. Ondanks het gebruik van extreme hitte kan het graveren worden toegepast op veel verschillende materialen. Hout, papier, karton, textiel, kunststoffen en vele andere materialen kunnen gegraveerd of gesneden worden met een lasersnijmachine.

Bekijk onze materiaaltabel om te zien welk materialen u kunt snijden of graveren met onze lasersnijmachines.

Materialen bekijken

Voordeel 2

Maximaal gebruiksgemak

Voordeel 2: De lasersnijmachine wordt direct aangestuurd door de graveer software. De software is eenvoudig in gebruik en is te vergelijken met gebruikelijke grafische software. Doordat de graveer software alle laserhandelingen verzorgt kunt u zich focussen op het ontwerp. De software zorgt voor een accuraat resultaat met minimaal materiaalverlies. 

Bekijk de Laser software

Overtuigd?

Breidt uw dienstverlening uit

GV Laser is een betrouwbaar adres voor deskundig advies en goede service op het gebied van lasersnijmachines. Welk materiaal u ook wilt graveren of snijden; het is mogelijk met onze laser machines. Neem gerust contact op voor advies op maat. Al onze lasersnijmachines kunnen geleverd worden in heel Nederland & België.

Offerte of informatie aanvragen

Persoonlijk advies

Wij zijn pas blij, als u dat ook bent

Eindelijk betaalbare lasersnijmachines. Zonder concessies te doen aan kwaliteit en service. Geert Veldhuizen, oprichter van GV Laser, is een ondernemer die zich graag bezig houdt met innovatie. Altijd op zoek naar nieuwe technieken, toepassingen en producten kwam hij ook in aanraking met de lasersnijmachines. Hij was onder de indruk van de vele mogelijkheden van deze machines, maar kwam er ook achter dat de meeste machines eigenlijk onbetaalbaar waren. “Dat kan anders”, dacht Geert. En zo geschiedde. Inmiddels staan de lasersnijmachines van GV Laser al door het hele land.  

Voorbeelden

Onze machines

GV Laser levert duurzame ‘flatbed’ lasersnijmachines met krachtige CO2 lasers, eenvoudige bediening & grote accuraatheid. De laserstraal wordt met de grootste nauwkeurigheid door middel van spiegels geprojecteerd op het te bewerken oppervlak. De twee vrij beweegbare assen positioneren de laserstraal op het object. Ongekende mogelijkheden voor uw creativiteit en bedrijf.

Bekijk ons assortiment