Laser graveren van glas(werk)

Lasergraveren van glas als extra service?

Om klanten te winnen en te binden hebt u soms iets extra’s nodig. Iets dat niet overal aangeboden wordt. Iets unieks, waar de klant met plezier gebruik van maakt. Dat klinkt altijd zo eenvoudig, maar hoe moeilijk is het niet om dit te realiseren?

Lasergraveren glas

Vanaf nu kunt u dit waarmaken. Door aan uw glasproducten een extraatje toe te voegen dat ze bijzonder maakt. Door een glas of een spiegel, een vaas of een lamp te laten laseren en te voorzien van iets extra’s. Dat kan een boodschap zijn, een herinnering aan een bijzondere gebeurtenis, het portret van een kind of van de geliefde, maar net zo goed een afbeelding die bij een film of serie aansluit. Door het glas te lasergraveren, ontstaat een geheel nieuw product. Doordat in principe bijna alles te laseren is, wordt ieder product uniek en heel persoonlijk. Daar zit de winst voor zowel u als uw klant.

Speciaal

Hoeveel mensen zijn niet op zoek naar iets speciaals, alleen omdat de meesten van ons zowat alles al hebben en het daardoor steeds moeilijker wordt om zo nu en dan iets bijzonders te schenken? Het laser graveren glas biedt de mogelijkheid om dat bijzondere te verwezenlijken. Dankzij de GV laser machine kunt u het zelf produceren, waardoor de klant niet lang hoeft te wachten. Daarnaast geldt dat het op die manier goedkoop kan, zodat de prijs van het geschenk niet de hoogte in schiet. Twee belangrijke verkoopargumenten die helpen een klant te overtuigen. Daar blijft het echter niet bij, want wie ooit een geschenk, voorzien van een gravure, gekregen heeft, weet als geen ander hoe leuk dit is en bewaart dit cadeau vaak jarenlang.

Herinnering of ‘net iets anders’?

Glaswerk graveren is meer dan een glas van een versiering voorzien. Laat de spiegel voor de kamer van uw dochtertje voorzien van een gravure van haar favoriete pop, knuffel, zanger of acteur en u bent de liefste ouders van de hele wereld. Een ander voorbeeld is een glasservies waarvan ieder glas is voorzien van de initialen van uw lief en uzelf. Heel bijzonder en uniek. Dat is wat u uw klanten aan kunt bieden: het unieke, het heel persoonlijke en het bijzondere. Daarbij geldt dat glaswerk van allerlei aard of vorm voorzien kan worden. Plus, want dat zal zeker een rol spelen in de verkoop, u verzorgd de gravure zelf, waardoor het zelfs binnen een paar uur mogelijk wordt.

Voorbeelden

Lasergraveren glas

Dankzij een GV Laser machine wordt het graveren zelf geen tijdrovende gebeurtenis. Het werk doet de machine. U stelt hem in en controleert of hij zijn werk goed doet. Uw extra service aan uw klanten houdt u beslist geen uren bezig, waardoor de winst snel vervliegt. En u hoeft het niet bij glas te laten, want ook metaal, leer, kunststof, het leent zich allemaal om te graveren. Lasergraveren is zelfs bij producten zoals kurk en textiel mogelijk. Zo kunt u uw service uitbreiden en zelfs, als extra voor hele goede klanten, in sommige gevallen het door hen aangeleverde product graveren. De klantenkring neemt, dankzij deze hele speciale service, toe waardoor, zoals dit altijd werkt, naast meer klanten deze service ook meer verkoop aan klanten veroorzaakt. Want wie komt om iets te kopen om te laten graveren, vindt mogelijk ook iets om zichzelf of zijn of haar lief cadeau te doen.

Onze machines

GV Laser levert duurzame ‘flatbed laser machines’ met krachtige CO2 lasers, eenvoudige bediening & grote accuraatheid. De laserstraal wordt met de grootste nauwkeurigheid door middel van spiegels geprojecteerd op het te bewerken oppervlak. De twee vrij beweegbare assen positioneren de laserstraal op het object.

Bekijk ons assortiment