Lasersnijden of graveren van hout

Hout snijden & graveren: alle mogelijkheden voor uw bedrijf

Het met lasersnijden of graveren van hout en andere materialen wordt mogelijk gemaakt met een lasermachine van GV Laser. Uw vertrouwde partner voor al uw werk in graveren en snijden.

Nauwkeurig snijden en graveren

Met de laser is snijden of graveren van hout is een uitstekende manier om uw bedrijf te onderscheiden. Met een eigen lasermachine op kantoor of in de werkplaats zijn de mogelijkheden groot. Enkele toepassingen waar u aan denken kunt:

  • Naambordjes graveren met namen, afbeeldingen en logo’s. Bijvoorbeeld voor aan een boot of huis;
  • Geschenken maken, bijvoorbeeld voor een trouwerij, souvenirs, relatiegeschenken, of een tentoonstelling;
  • Graveren van een geavanceerd ontwerp in een tafel of andere meubels;
  • Gereedschap of andere bedrijfsmiddelen graveren.

Lasergraveren hout

Graveren is de manier om een (houten) voorwerp of materiaal persoonlijk te maken. U kunt vrijwel alle denkbare producten van verschillende materialen ermee personaliseren, erg interessant dus voor het bedrijf en uw klanten. Echter, de tijd dat graveren handwerk was ligt achter ons. Met de nieuwste technieken is het mogelijk materialen te graveren met behulp van een laser graveermachine. Dankzij een lasermachine is graveren niet alleen veelzijdiger geworden, maar ook vele malen nauwkeuriger. Met een professionele lasermachine kunt u diverse materialen kinderlijk eenvoudig graveren en snijden. Een inspirerende toepassing is bijvoorbeeld lasergraveren van hout. Ook kunt u uw materiaal snijden; lasersnijden van hout of lasersnijden van mdf bijvoorbeeld, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Lasersnijden MDF

Een andere veelgebruikte toepassing is het lasersnijden van MDF. MDF is een bijzonder veelzijdig materiaal en is zeer goed bewerkbaar met een laserapparaat. De opkomst van lasergesneden MDF is om ons heen daarom goed zichtbaar, denkt u maar eens aan:

  • Kado’s, uitgesneden dieren voor aan de muur, creatieve bureau-accessoires;
  • Geavanceerd ontworpen lampenkappen;
  • Zeer gedetailleerde maquettes;
  • Relatiegeschenken in diverse vormen.

Lasersnijders van GV Laser

U ziet, de toepassingen van onze laser machines zijn eindeloos. De aanschaf vereist een eenmalige investering, zoals dat geldt voor al uw inventaris. Hiermee geeft u uw medewerkers de ruimte om hun creaties tot hun recht te laten komen. En om uw bedrijf de perfecte PR te geven die het verdient.

Voorbeelden

Ongekende mogelijkheden

Bij lasersnijden wordt gebruik gemaakt van de hitte van een laserstraal. De laser wordt aangestuurd vanuit het grafische programma dat u gebruikt. De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel binnen uw bedrijf als naar uw klanten toe. Stel u maar eens voor: u heeft een bedrijfslogo, een naam of afbeelding. Deze kunt u met de laser niet alleen in een kroontjespen graveren, maar ook in een houten box met relatiegeschenk of in uw bedrijfskleding- en materialen.

Het laserapparaat kunt u zo inzetten voor al uw PR en promotiemateriale van uw bedrijf. Maar denkt u ook eens aan de mogelijkheden voor uw klanten. Behalve dat u bestaande klanten nieuwe diensten kunt aanbieden, kunt u ook nieuwe diensten aanbieden. Diensten waarin u de klantproducten volledig personaliseert.

Het lasergraveren biedt ook ongekende creatieve toespassingen. Het is mogelijk afbeeldingen en zelfs foto’s te graveren. Ook logo’s en namen komen in hout erg mooi uit. Het hout kunt u met de laser ook direct kunt snijden. Zo kunt u niet alleen uiterst nauwkeurig de gewenste afbeelding graveren maar ook snijden waar dat nodig is.

Onze machines

GV Laser levert duurzame ‘flatbed laser machines’ met krachtige CO2 lasers, eenvoudige bediening & grote accuraatheid. De laserstraal wordt met de grootste nauwkeurigheid door middel van spiegels geprojecteerd op het te bewerken oppervlak. De twee vrij beweegbare assen positioneren de laserstraal op het object.

Bekijk ons assortiment