Lasersnijden & graveren van kunststof

Lasersnijden & graveren kunststoffen: welke mogelijkheden heeft u?

Een lasersnijder is geschikt voor kunststoffen. Dat maakt het een snelle en nauwkeurige manier van snijden of graveren van kunststof, dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van prototypes, behuizingen, naamplaatjes en zelfs printplaten (PCB).

Lasersnijden kunststof

Bent u op zoek naar een betrouwbare lasersnijder van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Of het nu gaat om het lasersnijden van kunststof of het aanbrengen van uw logo in kunststoffen (d.m.v graveren), GV Laser heeft een passend aanbod van zowel nieuwe als gebruikte lasermachines. Daarmee verzekert u zich te allen tijde van de scherpste resultaten. Droomt u ervan om een winstgevend bedrijf te worden en kunt u hierin de hulp van een lasersnijder goed gebruiken? Laat ons u dan verder helpen bij het maken van de juiste keuze.

Lasergraveren kunststof

Kunststof kunt u op verschillende manieren graveren of markeren met onze lasermachines. Voor u als ondernemer is dat interessant om te weten, want het levert u op zowel de korte als lange termijn voordelen op. Natuurlijk wilt u met uw zaak winst draaien. U kunt hoogwaardig en snel graveren of snijden dankzij onze lasersnijders. GV Laser weet dat als geen ander, want ons bedrijf is expert in de levering van lasersnijders voor onder andere het snijden of graveren van kunststof. Neem gerust een kijkje in ons veelzijdige assortiment en kies voor een machine die past binnen wensen en mogelijkheden van uw bedrijf.

Voordelen van een lasersnijder

Het snijden of graveren van kunststof levert uw bedrijf verschillende voordelen op. Dat klinkt u als ondernemer natuurlijk als muziek in de oren. Van welke voordelen u profiteert? Wij hebben alle voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Een lasersnijder maakt gebruikt van lasertechnologie en werkt daardoor zeer nauwkeurig;
  • Lasersnijders zijn te koop tegen een aantrekkelijke prijs, waardoor u uw investering snel heeft terugverdiend;
  • Voeg met het grootste gemak uw eigen beeldmerk toe aan uw producten.

Voorbeelden

Stop met uitbesteden

Wat voor soort lasersnijder u ook zoekt voor het lasersnijden van kunststof, wij kunnen u gegarandeerd verder helpen. Niet voor niets hebben wij een passend aanbod voor elke ondernemer en/of budget. Wilt u niet langer wachten? Plaats dan vandaag nog een bestelling in onze shop en verzeker uzelf van een aankoop waarmee u de komende jaren uitstekend vooruit kunt. Ongetwijfeld kijkt u later met veel plezier terug op de resultaten die u heeft behaald dankzij de aankoop van lasertechnologie voor de bewerking van kunststof.

Mogelijke kunststoffen

De volgende kunststoffen hebben wij eigenhandig en uitvoerig getest: Polyamide (PA), Polycarbonaat (PC), Polyethyleen (PE), Polypropyleen (PP), Polyoxymethyleen (POM), Polyarylsulfon (PSU, PPSU), Polyetherketon (PEEK), Acrylonitril-butadieen-styreen copolymeer (ABS), Polyiamide (PI), Polystyreen (PS), Polymethylmetacrylaat (PMMA), Polyester (PES), Polyethyleen terephthalaat (PET) & Silicone.

Onze machines

GV Laser levert duurzame ‘flatbed laser machines’ met krachtige CO2 lasers, eenvoudige bediening & grote accuraatheid. De laserstraal wordt met de grootste nauwkeurigheid door middel van spiegels geprojecteerd op het te bewerken oppervlak. De twee vrij beweegbare assen positioneren de laserstraal op het object.

Bekijk ons assortiment