Lasersnijden & graveren leer/suède/nappa/nubuck

Lasersnijden & graveren leer: welke mogelijkheden zijn er?

Het lasersnijden of graveren van (natuurlijk of synthetisch) leer, suède, nappa of nubuck realiseert u met een lasersnijder. Daarmee verzekert u zichzelf van uitstekende en unieke resultaten, voor uzelf of uw klanten. Klaar om uw diensten uit te breiden?

Snijden & graveren van leer

Het snijden en graveren in leder is een nauwkeurige en zorgvuldige klus. Gelukkig profiteert u bij ons altijd van lasersnijders van uitstekende kwaliteit. Zo kunt u bij ons terecht voor nieuwe lasermachines, maar het is ook mogelijk om een gebruikt exemplaar aan te schaffen. Daarmee bieden wij voor elk budget een passende oplossing. Er is altijd een machine te vinden die aan al uw wensen voldoet. Komt u er niet uit? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice voor lasersnijden van leer. Wij zorgen er dan voor dat u een passende lasermachine vindt om het graveren of snijden van leer eenvoudig vorm te geven.

Toepassingen van leer lasergraveren

Als u besluit om met leer te gaan snijden of graveren dan verzekert u zichzelf van een groot aantal toepassingen en voordelen. We zetten deze graag voor u op een rij.

Toepassingen

  • Leren kleding graveren en accuraat snijden;
  • Armbanden als persoonlijke sieraad;
  • Kleding accessoires zoals schoenen, riemen of portemonnees;
  • Koffers;
  • Relatiegeschenken;
  • Kantoorartikelen;
  • Kunst;

Stop met uitbesteden

Heeft u plannen om met lasersnijden van leder aan de slag te gaan, dan is de inzet van een goede lasermachine hierin onmisbaar. Laat ons u dan helpen bij de aanschaf van een lasermachine voor uw bedrijf. Of het nu gaat om het graveren van lederen riemen of andere leren producten, onze machines leveren een altijd uitstekende kwaliteit. Er wordt rekening gehouden met uw wensen en ideeën.

Voordelen van uw eigen lasersnijder:
  • U kunt met onze lasermachines uw logo in leren producten graveren of snijden;
  • U verdient uw aankoop snel terug;
  • Vrijblijvend een offerte aanvragen of advies inwinnen is altijd mogelijk;

Voorbeelden

Soorten leer geschikt voor lasersnijden & graveren

De volgende soorten leer hebben wij vele malen succesvol bewerkt met onze laser machines: natuurlijk en synthetisch leer, suède, nappa, nubuck, alcantara leer, pilotenleder, microleder, leatherlook (imitatieleder), vol-aniline leder, semi-aniline leder, gedekverfd leder, old Saddle leder & schapenleder.

Onze machines

GV Laser levert duurzame ‘flatbed laser machines’ met krachtige CO2 lasers, eenvoudige bediening & grote accuraatheid. De laserstraal wordt met de grootste nauwkeurigheid door middel van spiegels geprojecteerd op het te bewerken oppervlak. De twee vrij beweegbare assen positioneren de laserstraal op het object.

Bekijk ons assortiment