Lasersnijden & graveren plexiglas/acrylaat/PMMA/Perspex

Lasergraveren plexiglas/acrylaat: oneindige mogelijkheden

Laser graveren of lasersnijden van plexiglas, acrylaat, PMMA of perspex realiseert u met een van onze laser graveermachines. Daarmee verzekert u zichzelf van uitstekende en unieke resultaten.

Lasergraveren plexiglas

Bent u op zoek naar een machine om te lasergraveren in plexiglas? Dan bent u bij GV Laser aan het juiste adres. Plexiglas leent zich uitstekend voor het lasersnijden en lasergraveren. Door de aankoop van de juiste lasergraveermachine is het markeren of aanbrengen van logo’s en/of beeldmerken op kunststofplaten eenvoudig te realiseren. De aankoop van deze machine realiseert u daarom door een aankoop te doen in onze webshop. Wij helpen u graag verder.

Voordelen

Laser graveren of lasersnijden van plexiglas leveren u talloze voordelen op. Wellicht heeft u nog geen idee, daarom zetten wij een aantal voordelen voor u op een rij:

  • De graveermogelijkheden in plexiglas zijn oneindig;
  • Plexiglas leent zich uitstekend voor nummerplaten, huisnummers en bedrijfslogo’s;
  • Onze laser graveermachine zijn eenvoudig te bestellen en worden snel geleverd;
  • Dankzij de aankoop van een goede machine verzekert u zichzelf van de beste resultaten;
  • U kunt altijd vrijblijvend advies inwinnen of een offerte aanvragen.

Plexiglas snijden & graveren

Zoekt u een betrouwbare laser graveermachine van uitstekende kwaliteit? Zoek dan niet langer verder, want u bent bij ons op de juiste plek voor de aanschaf van een laser machine. Bij ons heeft u de keuze uit zowel nieuwe als enkele gebruikte exemplaren. Of u nu een compleet nieuwe machine wenst of dat uw voorkeur uitgaat naar een gebruikte machine, bij GV Laser kan het allemaal. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van een goede keuze, dus schroomt u niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Geschikte kunststof soorten

Wij hebben de volgende kunststoffen veelal en succesvol gegraveerd en gesneden: Plexiglas, Acrylaat (PMMA), Altuglas, Acrylite, TroGlas, Madre Perla, Plazit, Perspex, Quinn, Oroglas & Plaskolite.

Voorbeelden

Stop met uitbesteden

Wordt plexiglas of andere kunststoffen veel bij u op de werkvloer gebruikt en bewerkt? Dan is de aankoop van een kwalitatieve laser graveermachine natuurlijk een logische keuze. Wacht daarom niet langer met bestellen, maar bekijk welk formaat laser machine het beste past bij uw onderneming. U kunt altijd vrijblijvend advies inwinnen bij onze experts. Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te helpen. Kortom, of u nu een gebruikt exemplaar of een compleet nieuwe machine zoekt, GV Laser heeft altijd een passend aanbod voor uw portemonnee. Daardoor komt het voortbestaan van uw bedrijf niet in het geding.

Onze machines

GV Laser levert duurzame ‘flatbed laser machines’ met krachtige CO2 lasers, eenvoudige bediening & grote accuraatheid. De laserstraal wordt met de grootste nauwkeurigheid door middel van spiegels geprojecteerd op het te bewerken oppervlak. De twee vrij beweegbare assen positioneren de laserstraal op het object.

Bekijk ons assortiment