Lasergraveren van steen of graniet

Lasergraveren steen/graniet: welke mogelijkheden heeft u?

Laser graveren steen of graniet om het te voorzien van een bedrijfslogo, tekst of afbeelding? Laat u ontzorgen door onze machines. Altijd perfect resultaat tegen een scherpe prijs.

Starten met lasergraveren van steen?

Als ondernemer heeft het altijd meerwaarde om uw bedrijf op unieke wijze te presenteren aan een breder publiek. Het doel van uw onderneming is om winst te maken en daar kan lasergraveren van steen en graniet een belangrijke bijdrage aan leveren. Dankzij lasergraveren is het mogelijk om nauwkeurige gravures in gesteente te graveren. U bent hiervoor bij GV Laser aan het juiste adres. Wij beschikken de beste machines om steen en graniet te voorzien van bijvoorbeeld uw logo. Het maakt daarin niet uit of het gaat om een persoonlijke tekst of om een bedrijfslogo.

Wat zijn de voordelen?

Graveren in steen of graniet met behulp van lasertechnologie, levert uw bedrijf diverse voordelen op. Wilt u weten welke dat zijn? Wij hebben enkelen voordelen voor u op een rij gezet:

  • Lasertechnologie werkt zeer nauwkeurig en zorgt daarom voor accurate resultaten;
  • U profiteert altijd van onze aantrekkelijke prijzen;
  • U kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvende offerte of professioneel advies;
  • U kunt probleemloos uw wensen en ideeën aan ons voorleggen.

Stop met uitbesteden

Wilt u het laser graveren in steen of graniet graag zelf uitvoeren? Dit kunt u eenvoudig realiseren door de aankoop van een lasergraveermachine. Wij beschikken over een groot aanbod van nieuwe en gebruikte graveermachines voor het graveren van logo’s, tekst en afbeeldingen in steen en graniet. Handig als u bijvoorbeeld regelmatig producten wilt voorzien van uw logo of bedrijfsslogan. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing en geven u graag advies. Bekijk daarom ons veelzijdige aanbod online en plaats vandaag nog een bestelling.

De volgende steensoorten zijn geschikt voor lasergraveren: Graniet, marmer, leisteen, basalt, zoutkristallen, kiezelstenen, natuursteen (inclusief tegels), keramiek & porselein.

Voorbeelden

Lasergraveren steen

Wilt u aan de slag met laser graveren in graniet? Laat ons u begeleiden in dit proces en koop een lasergraveermachine in onze webshop. Wij staan garant voor een perfect eindresultaat van graveerwerk in steen of graniet.

Wilt u informatie winnen of wenst u een professioneel advies? U kunt te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het realiseren van de mooiste ontwerpen in steen en/of graniet. Lever daarom vandaag nog uw wensen aan, dan gaan wij op zoek naar een passende laser graveermachine.

Onze machines

GV Laser levert duurzame ‘flatbed laser machines’ met krachtige CO2 lasers, eenvoudige bediening & grote accuraatheid. De laserstraal wordt met de grootste nauwkeurigheid door middel van spiegels geprojecteerd op het te bewerken oppervlak. De twee vrij beweegbare assen positioneren de laserstraal op het object.

Bekijk ons assortiment