Lasersnijden & graveren van kurk

Professioneel lasersnijden & graveren van kurk

Wilt u kurk lasersnijden of graveren? Breng de hoogste kwaliteit op de markt. Gebruik
onze lasersnijmachine, geef uw markt professioneel vorm.

Kurk lasersnijden: hoogwaardige kwaliteit

Het lasersnijden van kurk levert u snel het beste resultaat op. Dit ziet iedereen aan uw product. Of dit nu een kunstwerk of technische toepassing is. Elk motief, ontwerp en iedere letter is er een om trots op te zijn. Ook stelt onze lasersnijmachine u in staat een zeer divers klantenbestand tevreden te stellen. Want naast kurk kunt u vele andere materialen lasersnijden en lasergraveren: papier, hout, keramiek, kunststof, metaal en zelfs steen. Met de hoogste professionele kwaliteit, zoals uw klanten die verwachten. Daar zorgen onze lasersnijmachines voor. Wij vertellen u graag welk model het meest geschikt is voor uw specifieke bedrijf en toepassingen.

Meer dan kurk lasersnijden

Onze lasersnijmachines worden dagelijks gebruikt voor uiteenlopende toepassingen. Onze klanten lasersnijden en lasergraveren kurk voor uiteenlopende producten zoals prikborden, vloerbedekkingen, onderdelen voor blaasinstrumenten en orthopedische inlegzolen. Maar ook vormgevers maken gretig gebruik van de voordelen van lasersnijden: zij maken prachtige kunst, sieraden, modelbouw, productontwerpen en zelfs schrijnwerk dat bestaat uit niet-constructieve onderdelen voor ramen, deuren, luiken, kroonlijsten, gevelbekleding en meubels. Wat u ook wilt lasersnijden. Maak het mogelijk door advies in te winnen over de aankoop en het onderhoud van uw perfecte lasersnijmachine.

Waarom kurk lasersnijden?

Het lasersnijden van kurk heeft de meeste voordelen. Kurk is gemakkelijk bewerkbaar en heeft prachtig resultaat. Alle vormen en markeringen zijn mogelijk met perfecte afwerking. Tijdens het lasersnijden ontstaan immers geen rafelranden. Ook levert kurk nauwelijks restafval of vuil op. De lasersnijmachine maakt bovendien geen direct contact met het materiaal, waardoor uw machine nauwelijks slijtage heeft. Zo kunt u dus jarenlang probleemloos kurk als andere materialen snijden. Reken hierbij altijd op onze professionele ondersteuning. Voor, tijdens en na de aanschaf van uw lasersnijmachine. Wij maken alles duidelijk en helder, zodat uw lasersnijmachine naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Neem nu contact met ons op voor advies.

Voorbeelden

Lasergraveren kurk

Dankzij een GV Laser machine wordt het graveren zelf geen tijdrovende gebeurtenis. Het werk doet de machine. U stelt hem in en controleert of hij zijn werk goed doet. Uw extra service aan uw klanten houdt u beslist geen uren bezig, waardoor de winst snel vervliegt. En u hoeft het niet bij glas te laten, want ook metaal, leer, kunststof, het leent zich allemaal om te graveren. Lasergraveren is zelfs bij producten zoals kurk en textiel mogelijk. Zo kunt u uw service uitbreiden en zelfs, als extra voor hele goede klanten, in sommige gevallen het door hen aangeleverde product graveren. De klantenkring neemt, dankzij deze hele speciale service, toe waardoor, zoals dit altijd werkt, naast meer klanten deze service ook meer verkoop aan klanten veroorzaakt. Want wie komt om iets te kopen om te laten graveren, vindt mogelijk ook iets om zichzelf of zijn of haar lief cadeau te doen.

Onze machines

GV Laser levert duurzame ‘flatbed laser machines’ met krachtige CO2 lasers, eenvoudige bediening & grote accuraatheid. De laserstraal wordt met de grootste nauwkeurigheid door middel van spiegels geprojecteerd op het te bewerken oppervlak. De twee vrij beweegbare assen positioneren de laserstraal op het object.

Bekijk ons assortiment